Morango aardbeien

Home Recepten Aardbeienparfait

Aardbeienparfait

Aardbeienparfait

Ingrediënten 4 personen

  • 400g Morango aardbeien
  • 3 eetlepels bruine suiker
  • 1 eetlepel witte suiker
  • 1 koffielepel vanillesuiker
  • 2 dl yoghurt
  • 160g Mascarponekaas
  • 4 muntblaadjes

Bereidingswijze

  1. Morango® Aardbeien wassen en in 4 snijden.
  2. Mengen met de suiker en 20 min. laten trekken.
  3. Yoghurt mengen met Mascarponekaas.
  4. 4 coupes nemen en laag per laag vullen met aardbeien en yoghurt/Mascarponemengsel. Eindigen met het laatste deel aardbeien.
  5. Bovenaan 1 eetlepel yoghurt/Mascarponemengsel en garneren met een muntblaadje.
  6. Direct serveren.